MESTERDirektoratet for Byggkvalitet

Om oss

_om_oss

Vi har vært på markedet siden 2009 og fikk navnet Vesterhav Bygg i 2014. Vi startet som et enkeltmannsforetak, og har jevnlig hatt behov for å bli større i takt med etterspørselen. Vi har nå ca tretti fagarbeidere med ulike spesialfelt som er klare for å virkeliggjøre dine bygge ønsker.

Vi er et totalentreprenør byggefirma. Vi tar styring for, og ansvar under hele byggeprosessen, helt fra prosjektering til du kan ta bygget i bruk. Som kunde hos oss trenger du ikke gjøre annet enn å velge hva du ønsker. Vi koordinerer alt arbeidet med våre rørleggere, elektrikere, snekkere, arkitekter, malere, murere osv. Vi lager til og med byggesøknad for deg, og prosjekterer arbeidet. Du får reglemessig samlet faktura fra oss, og får din faste kontaktperson som har oversikt over alt som skjer. Enklere og mer behagelig for deg som har en drøm om nybygg, tilbygg eller renovering.

Vi i Vesterhav Bygg er svært opptatt av vårt eget omdømme. Derfor er vi opptatt av å gi deg som kunde den beste servicen under hele prosessen. Kvalitet i arbeid, best pris på materialer, konkurransedyktig totalpris og en effektiv og godt kordinert byggeprosess.

Vesterhav Bygg består av mer enn 30 håndverkere og fagfolk som er vant til å jobbe sammen i team.